Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru prezidenta rīkojums Nr.18

Rīgā 1996.gada 11.janvārī

Par rīcības programmu darba tiesību un darba aizsardzības jomā un produkcijas kvalitātes jautājumos

1. Darba lietu valsts ministram A.Bērziņam līdz 1996.gada 20.februārim iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdes konceptuālajā daļā priekšlikumus rīcības programmas izstrādāšanai darba tiesību, darba aizsardzības un darba higiēnas jomā, kā arī ar produkcijas kvalitāti un tās drošību saistītajos jautājumos, norādot tās valsts iestādes, kuru darbība saistīta ar minētajām jomām un jāpārkārto atbilstīgi Eiropas līgumam.

2. Šī rīkojuma 1.punktā minētos priekšlikumus sagatavot saskaņā ar Eiropas līguma prasībām par tiesību aktu un standartu harmonizāciju, paredzot tās principiem atbilstīgu struktūrvienību izveidošanu, kā arī nepieciešamību novērst ministriju funkciju dublēšanos un no budžeta finansējamo iestāžu paralēlu darbību, samazināt valsts budžeta izdevumus 1996.gadā un nodot ar minēto jautājumu risināšanu saistīto funkciju izpildi nevalstiskām organizācijām.

3. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Zemkopības ministrijai un Ekonomikas ministrijai, kā arī citām valsts institūcijām sniegt A.Bērziņam šī rīkojuma izpildei nepieciešamo informāciju.

Ministru prezidents A.Šķēle

11.01.1996