Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.317

Rīgā 2009.gada 7.aprīlī (prot. Nr.23 33.§)

Grozījums Ministru kabineta 2008.gada 16.decembra noteikumos Nr.1042 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Lauksaimniekiem un mežsaimniekiem paredzēto konsultāciju pakalpojuma izmantošana" aktivitātē "Lauksaimniekiem paredzēto konsultāciju pakalpojumu izmantošana""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 5.panta ceturto un septīto daļu

 

Izdarīt Ministru kabineta 2008.gada 16.decembra noteikumos Nr.1042 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Lauksaimniekiem un mežsaimniekiem paredzēto konsultāciju pakalpojuma izmantošana" aktivitātē "Lauksaimniekiem paredzēto konsultāciju pakalpojumu izmantošana"" (Latvijas Vēstnesis, 2008, 198.nr.) grozījumu un izteikt 9. un 10.punktu šādā redakcijā:

"9. Atbalsta pasākuma uzsākšanas datumu dienests mēnesi iepriekš izsludina laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", kā arī dienesta mājaslapā internetā.

10. Lai pieteiktos atbalsta saņemšanai, atbalsta pretendents atbilstoši tā juridiskajai adresei (fiziskā persona - atbilstoši saimniecības atrašanās vietai) personīgi vai ar pasta sūtījumu papīra formā (divos eksemplāros), vai elektroniska dokumenta formā (elektronisko dokumentu sagatavo atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) iesniedz dienesta reģionālajā lauksaimniecības pārvaldē pieprasījumu par saņemto konsultāciju pakalpojumu izmaksu kompensāciju (turpmāk - kompensācijas pieprasījums) (pielikums)."

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Zemkopības ministrs J.Dūklavs

 

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2009.gada 16.aprīli.

16.04.2009