Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Ministru kabineta 2010. gada 24. augusta noteikumus Nr. 798 "Noteikumi par valsts aģentūras "Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra" sniegto publisko maksas pakalpojumu cenrādi".
Ministru kabineta noteikumi Nr.180

Rīgā 2009.gada 24.februārī (prot. Nr.14 28.§)
Noteikumi par valsts aģentūras “K.Ulmaņa piemiņas muzejs “Pikšas”” sniegto publisko maksas pakalpojumu cenrādi
Izdoti saskaņā ar Likuma par budžetu un finanšu vadību 5.panta devīto daļu

1. Noteikumi nosaka valsts aģentūras “K.Ulmaņa piemiņas muzejs “Pikšas”” (turpmāk – muzejs) sniegto publisko maksas pakalpojumu cenrādi.

2. Muzejs sniedz publisko maksas pakalpojumu – ekspozīciju un izstāžu ap­skate – par cenu 0,60 latu (vienai personai). Minētajam pakalpojumam ne­piemēro pievie­no­tās vērtības nodokli saskaņā ar likumu “Par pievienotās vēr­tības nodokli”.

3. Par šo noteikumu 2.punktā minēto pakalpojumu, uzrādot personu aplie­cinošu dokumentu, maksu neiekasē no pirms­skolas vecuma bērniem, skolo­tājiem, kas pavada pirmsskolas vecuma bēr­nu grupas, skolēniem, internātskolu audzēkņiem, skolotājiem, kas pavada sko­lēnu grupas, studentiem, pensionāriem, personām ar invaliditāti, politiski repre­sētām personām, daudzbērnu ģimenēm (pieaugušie ar trīs un vairāk bērniem), personām, kas pavada bērnu invalīdu, sociālās aprūpes un sociālās reha­bili­tācijas institūcijās ilgstoši esošiem bērniem un personām, kas viņus pavada, Latvijas muzeju un citu valstu muzeju darbiniekiem.

4. No akreditētiem muzejiem un citām kultūras institūcijām netiek iekasēta maksa par muzeja krājuma priekšmetu deponēšanu.

5. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 2006.gada 17.janvāra noteikumus Nr.53 “Noteikumi par valsts aģentūras “K.Ulmaņa piemiņas muzejs “Pikšas”” sniegto publisko maksas pakalpojumu cenrādi” (Latvijas Vēstnesis, 2006, 12.nr.).

Ministru prezidents I.Godmanis

Zemkopības ministra pienākumu izpildītājs – vides ministrs R.Vējonis
04.03.2009