Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Rīgas domes lēmums Nr.4095

Rīgā 2008.gada 21.jūlijā (prot. Nr.105, 23.§)

Par Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra vēsturiskā nosaukuma atjaunošanu Basteja bulvārim un grozījumiem Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536

 

Pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 21.panta pirmās daļas 20.punktu, Rīgas dome nolemj:

1. Atjaunot Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra vēsturisko nosaukumu pašreizējam Basteja bulvārim atbilstoši pievienotajai shēmai.

2. Izdarīt grozījumus ar Rīgas domes 03.02.1998. lēmumu Nr.5536 apstiprinātajā Rīgas ielu alfabētiskajā sarakstā un minētā lēmuma pielikumā "Rīgas ielu alfabētiskā sarakstā minēto ielu sadalījums atbilstoši Rīgas priekšpilsētu (rajonu) izpilddirekciju administratīvajām teritorijām", papildinot Rīgas ielu alfabētisko sarakstu un Rīgas Centra rajona ielu sarakstu ar Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra nosaukumu atbilstoši alfabētam.

3. Rīgas Centra rajona izpilddirekcijai paziņot iedzīvotājiem par adreses maiņu un izvietot adrešu numerācijas plāksnes 3 mēnešu laikā.

4. Izdevumus par numerācijas plākšņu izvietošanu segt no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem.

5. Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Rīgas ĢeoMetrs" viena mēneša laikā pēc šī lēmuma pieņemšanas iekļaut lēmuma 1.punktā minēto ielas nosaukumu ielu sarakstos, plānos un pilsētas kartē, kā arī izsniegt iedzīvotājiem izziņas par mainītām adresēm.

6. Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļai nodrošināt lēmuma publicēšanu laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "5 min".

7. Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments ir atbildīgs par lēmuma izpildi.

Rīgas domes priekšsēdētājs J.Birks

Rīgā 2008.gada 23.jūlijā

24.07.2008