Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr.862

Rīgā 2006.gada 3.novembrī (prot. Nr.56 64.§)

Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu

 

Atbalstīt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumu Nr.245 "Nolikums par Ministru kabineta balvu" 9.punktu piešķirt Ministru kabineta balvu:

1.Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim profesoram habilitētajam ķīmijas zinātņu doktoram Ivaram Kalviņam par izciliem sasniegumiem zinātnē un par darbu kopu "Oriģinālu zāļu izstrāde un ieviešana klīniskajā praksē".

2.Banku augstskolas Ekonomikas katedras docentam matemātikas maģistram Dainim Kriķim par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas jaunās paaudzes izglītošanā matemātikā.

3.Latvijas Universitātes profesoram habilitētajam matemātikas zinātņu doktoram Agnim Andžānam par nozīmīgu ieguldījumu jauno matemātiķu izglītošanā, matemātikas mācību satura pilnveidošanā un matemātikas popularizēšanā.

4.Latvijas Mākslas akadēmijas profesoram habilitētajam mākslas doktoram Eduardam Kļaviņam par profesionāli augstvērtīgu ieguldījumu mākslas zinātnes akadēmisko pētījumu jomā.

5.Valsts aģentūras "Sociālās integrācijas centrs" direktorei Regīnai Simsonei par ilggadēju, mērķtiecīgu darbu un lielo ieguldījumu, īstenojot valsts politiku sociālo pakalpojumu jomā un veicinot cilvēku ar invaliditāti sociālo integrāciju sabiedrībā.

6.Valsts akciju sabiedrības "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" Latvijas Kardioloģijas centra vadītājam medicīnas doktoram ārstam Andrejam Ērglim par nozīmīgu ieguldījumu invazīvās kardioloģijas attīstībā Latvijā.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Labklājības ministre D.Staķe

03.11.2006