Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Ministru kabineta noteikumi Nr.464

Rīgā 2006.gada 6.jūnijā (prot. Nr.31 42.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 1.novembra noteikumos Nr.819 "Noteikumi par tiešās pārvaldes iestādes dalību Eiropas Savienības finansēto institūciju stiprināšanas programmu īstenošanā"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2005.gada 1.novembra noteikumos Nr.819 "Noteikumi par tiešās pārvaldes iestādes dalību Eiropas Savienības finansēto institūciju stiprināšanas programmu īstenošanā" (Latvijas Vēstnesis, 2005, 176.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 14.punktu šādā redakcijā:

"14. Visus ar projekta īstenošanu sais­tītos izdevumus (darba samaksu, ar to saistītās sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas un nodokļus, dienas naudu, ceļa izdevumus un citas projekta līgumā noteiktās izmaksas) sedz no projekta īstenošanai saņemtajiem līdzekļiem projekta līgumā noteikto izdevumu limitu ietvaros."

2. Izteikt 16.punktu šādā redakcijā:

"16. Lai nodrošinātu projekta īstenošanu, uz projekta pieteicēju valsti ar iestādes vadītāja rīkojumu nosūta tās darbinieku vai ierēdni. Darbinieka vai ierēdņa prombūtnes laikā iestāde saglabā tā darba vietu, bet darba samaksu šajā laikposmā maksā no projekta līdzekļiem. Ceļa izdevumiem, kas saistīti ar minētās personas nosūtīšanu uz projekta pieteicēju valsti, un uzturēšanās izdevumiem projekta līgumā noteikto limitu ietvaros ir kompensācijas raksturs, un saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" un likumu "Par valsts sociālo apdrošināšanu" tie nav apliekami ar iedzīvotāju ienākuma nodokli un par tiem nav veicamas valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas."

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš
15.06.2006