Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Ministru kabineta noteikumi Nr.356

Rīgā 2006.gada 2.maijā (prot. Nr.25 33.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 27.decembra noteikumos Nr.999 "Kārtība, kādā izsniedzamas atļaujas muitas deklarāciju iesniegšanai elektroniskā veidā"
Izdoti saskaņā ar Muitas likuma 4.panta trešo daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2005.gada 27.decembra noteikumos Nr.999 "Kārtība, kādā izsniedzamas atļaujas muitas deklarāciju iesniegšanai elektroniskā veidā" (Latvijas Vēstnesis, 2005, 210.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 8.punktu šādā redakcijā:

"8. Deklarētāja pilnvarotā pārstāvja kvalifikācijas sertifikātu izsniedz pēc kvalifikācijas kursu pabeigšanas un atbilstoša eksāmena nokārtošanas. Persona, kura ir ieguvusi muitas eksperta kvalifikāciju pēc akreditētas izglītības studiju programmas apguves, drīkst kārtot pilnvarotā pārstāvja kvalifikācijas eksāmenu bez kvalifikācijas kursu beigšanas. Kursu programmu, saskaņojot ar Valsts ieņēmumu dienestu, izstrādā, īsteno un kvalifikācijas sertifikātu izsniedz izglītības iestāde, kurai ir akreditēta profesionālās izglītības studiju programma muitas eksperta kvalifikācijas ieguvei. Deklarētāja pilnvarotais pārstāvis ne retāk kā reizi trijos gados paaugstina kvalifikāciju un nokārto eksāmenu attiecīgajā izglītības iestādē, un minētā iestāde par to izdara atzīmi kvalifikācijas sertifikātā."

2. Izteikt 21.punktu šādā redakcijā:

"21. Deklarētāja pilnvarotā pārstāvja sertifikāti, kas iegūti līdz šo noteikumu spēkā stāšanās dienai, ir derīgi līdz tajos norādītā termiņa beigām, bet ne ilgāk kā līdz 2007.gada 1.janvārim."

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš
10.05.2006