Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr.535

Rīgā 2000.gada 31.oktobrī (prot. Nr.52, 34.§)

Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu

Akceptēt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumu Nr.245 "Nolikums par Ministru kabineta balvu" 9.punktu piešķirt Ministru kabineta balvu šādām personām:

1. Elmāram Grēnam - Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim, profesoram, habilitētajam bioloģijas zinātņu doktoram - par izciliem sasniegumiem molekulārajā bioloģijā un gēnu tehnoloģijā.

2. Ainai Nagobadai-Ābolai - Latvijas Republikas pastāvīgajai pārstāvei UNESCO - par ieguldījumu Latvijas iesaistē starptautiskajā kultūras apritē un nopelniem pozitīva Latvijas tēla veidošanā.

3. Kordiriģentiem Imantam Kokaram un Gido Kokaram - par izciliem sasniegumiem kora mākslā un mūža ieguldījumu latviešu kultūras veicināšanā.

4. Kordiriģentiem Sigvardam Kļavam un Kasparam Putniņam - par ieguldījumu Latvijas Radio kora mākslinieciskajā izaugsmē un latviešu mūzikas kultūras izkopšanā.

5. Sandrai Kalnietei - Latvijas Republikas ārkārtējai un pilnvarotajai vēstniecei Francijas Republikā - par ieguldījumu Latvijas valsts neatkarības atjaunošanā, tās dokumentēšanā un pozitīva Latvijas tēla veidošanā.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Labklājības ministrs A.Požarnovs

 

31.10.2000