UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
3.
1
punkts
3.
2
punkts
3.
3
punkts
3.
4
punkts
3.
5
punkts
3.
6
punkts
3.
7
punkts
3.
8
punkts
3.
9
punkts
3.
10
punkts
3.
11
punkts
3.
12
punkts
3.
13
punkts
3.
14
punkts
II. Piena pārstrādes uzņēmumu apstiprināšanas kārtība
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
III. Iepirkuma iesniegumu iesniegšanas kārtība
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
IV. Iepirkuma administrēšanas kārtība
14. punkts
15. punkts
16. punkts
16.
1
punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
V. Iesniegumu iesniegšana un līguma noslēgšana par privāto uzglabāšanu
23. punkts
23.
1
punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
VI. Noliktavas (saldētavas) izvēle
29. punkts
29.
1
punkts
30. punkts
31. punkts
31.
1
punkts
32. punkts
33. punkts
VII. Tirgus intervences pasākumu uzraudzība
34. punkts
34.
1
punkts
35. punkts
35.
1
punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
39.
1
punkts
40. punkts
VIII. Intervencē iepirkto produktu pārdošana
41. punkts
42. punkts
43. punkts
44. punkts
45. punkts
IX. Noslēguma jautājumi
46. punkts
47. punkts
47.
1
punkts
47.
2
punkts
48. punkts
1. pielikums.
Valsts kvalitātes kategorija sviestam
2. pielikums.
Valsts kvalitātes kategorija sieram