UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
2.
1
punkts
3. punkts
4. punkts
II. Higiēnas prasības uzņēmumā
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
III. Higiēnas prasības gaļas sadalīšanai, atkaulošanai un sagriešanai
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
41. punkts
42. punkts
IV. Higiēnas prasības svaigas, sadalītas, atkaulotas vai sagrieztas gaļas iepakošanai
43. punkts
44. punkts
45. punkts
46. punkts
47. punkts
48. punkts
49. punkts
50. punkts
51. punkts
52. punkts
53. punkts
54. punkts
55. punkts
56. punkts
57. punkts
V. Higiēnas prasības uzņēmumā nodarbinātajiem darbiniekiem
58. punkts
59. punkts
60. punkts
61. punkts
62. punkts
VI. Noslēguma jautājums
63. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
Pielikums