UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
II. Prasības maltas gaļas un gaļas izstrādājumu ražošanai un izplatīšanai
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
III. Prasības uzņēmumiem, kuros ražo maltu gaļu un gaļas izstrādājumus, šo uzņēmumu īpašniekiem un personālam
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
IV. Higiēnas prasību ievērošanas uzraudzība un kontrole
40. punkts
41. punkts
42. punkts
43. punkts
44. punkts
V. Noslēguma jautājumi
45. punkts
46. punkts
47. punkts
48. punkts
49. punkts
50. punkts
Pielikums