UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
1. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
2. Salmonelozes un tuberkulozes kontroles pasākumi
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
3. Salmonelozes un tuberkulozes apkarošanas pasākumi
3.1. Pasākumi, kas īstenojami, ja rodas aizdomas par mājputnu inficēšanos ar salmonelozi vai par mājputnu saslimšanu ar tuberkulozi
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
3.2. Pasākumi, kas īstenojami, ja tiek apstiprināta salmonelozes vai tuberkulozes diagnoze
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
41. punkts
42. punkts
43. punkts
44. punkts
45. punkts
46. punkts
47. punkts
48. punkts
49. punkts
50. punkts
51. punkts
52. punkts
4. Kārtība, kādā personas tiek apmācītas paškontroles paraugu ņemšanā, marķēšanā un transportēšanā un kādā tiek reģistrēta un izsniegta apliecība par apmācību
53. punkts
54. punkts
55. punkts
5. Noslēguma jautājumi
56. punkts
57. punkts
1. pielikums.
Ar pārtikas produktiem pārnēsājamas mājputnu infekcijas slimības
2. pielikums.
Mājputnu un pārtikas produktu apjoms, kas uzskatāms par nelielu
3. pielikums.
Paraugu ņemšanas un marķēšanas, kā arī nosūtīšanas nosacījumi laboratoriskai izmeklēšanai uz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu "BIOR"