UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Uzzināt vairāk.
Sapratu
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
II. Piena realizācijas atļaujas izsniegšanas, apturēšanas un atjaunošanas kārtība
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
III. Prasības dzīvnieku veselībai un dzīvnieku novietnei
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
IV. Prasības piena ieguvei, pirmapstrādei, uzglabāšanai un transportēšanai
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
V. Piena nekaitīguma prasības un piena paraugu ņemšana
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
VI. Prasības piena realizācijai
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
41. punkts
42. punkts
43. punkts
44. punkts
45. punkts
46. punkts
47. punkts
VII. Noslēguma jautājumi
48. punkts
49. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvu
1. pielikums.
Piena mikrobioloģiskie un kvalitātes kritēriji
2. pielikums.
Piena pavaddokuments