UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
II. Kvalitātes prasības
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
III. Analīžu metodes produkta sastāva noteikšanai
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
IV. Marķējuma prasības
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Masas zuduma noteikšana žāvējot
2. pielikums.
Sausnas noteikšana (vakuuma krāsns metode)
3. pielikums.
Kopējās sausnas noteikšana (refraktometriskā metode)
4. pielikums.
Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)
5. pielikums.
Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru (Naita un Allena (
Knight and Allen
) metode)
6. pielikums.
Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru vai dekstrozes ekvivalentu (
Luff-Schoorl
metode)
7. pielikums.
Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru (Leina un
Eynon
konstanto tilpumu modifikācija)
8. pielikums.
Dekstrozes ekvivalenta noteikšana (
Lane
un
Eynon
konstante)
9. pielikums.
Sulfātu pelnu noteikšana
10. pielikums.
Polarizācijas noteikšana