UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
II. Kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības
3. punkts
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
III. Prasības produktu paraugu ņemšanai
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
IV. Produktu paraugu sagatavošana ķīmiskai analīzei
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
V. Noslēguma jautājums
34. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Dehidrētu piena produktu kvalitātes un klasifikācijas prasības
2. pielikums.
Ministru kabineta 2015. gada 15. septembra noteikumu Nr. 529 "Dehidrēto piena produktu kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības" 1. pielikumā norādīto dehidrēto piena produktu līdzvērtīgie tirdzniecības nosaukumi, to kvalitātes un klasifikācijas prasības
3. pielikums.
Paraugu ņemšanas metodes daļēji dehidrētu un pilnīgi dehidrētu piena produktu ķīmiskajām analīzēm
4. pielikums.
Daļēji dehidrētu un pilnīgi dehidrētu piena produktu ķīmisko analīžu metodes