UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
1. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
2. Zaļā publiskā iepirkuma kritēriju piemērošana pārtikas produktu piegādes iepirkumiem
2.1. Pārtikas produktu piegādes iepirkuma dalīšana daļās
5. punkts
6. punkts
7. punkts
2.2. Tehniskās specifikācijas sagatavošana un tajā iekļaujamās prasības
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
2.3. Prasības tehniskajam piedāvājumam un pasūtītāja noteikto prasību pārbaude
16. punkts
17. punkts
18. punkts
2.4. Piedāvājuma izvēles kritēriji
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
2.5. Pārtikas produktu piegādes līgumā ietveramās prasības
25. punkts
2.6. Zaļā publiskā iepirkuma principu piemērošana pārtikas produktu piegādes līgumiem, kas noslēgti, piemērojot Publisko iepirkumu likuma 8.
2
panta piecpadsmito daļu
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
3. Zaļā publiskā iepirkuma principu piemērošana ēdināšanas pakalpojumu iepirkumiem
3.1. Tehniskās specifikācijas sagatavošana un tajā iekļaujamās prasības
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
41. punkts
42. punkts
43. punkts
3.2. Prasības tehniskajam piedāvājumam un pasūtītāja noteikto prasību pārbaude
44. punkts
45. punkts
46. punkts
3.3. Piedāvājuma izvēles kritēriji
47. punkts
48. punkts
49. punkts
3.4. Ēdināšanas pakalpojuma līgumā ietveramās prasības
50. punkts
51. punkts
4. Noslēguma jautājumi
52. punkts
53. punkts