UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
1. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
2. Vispārīgās klasifikācijas, kvalitātes un obligātās nekaitīguma prasības
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
3. Specifiskās kvalitātes prasības
3.1. Augļu sula
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
3.2. Augļu sula no koncentrāta
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
3.3. Augļu nektārs
29. punkts
30. punkts
4. Marķējuma prasības
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
5. Noslēguma jautājumi
41. punkts
42. punkts
43. punkts
44. punkts
45. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Minimālās Briksa grādu vērtības augļu sulām no koncentrāta un no koncentrāta atjaunotiem augļu biezeņiem
2. pielikums.
Minimālais sulas vai biezeņa saturs augļu nektāros