UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
5. punkts
5.
1
punkts
5.
2
punkts
5.
3
punkts
6. punkts
II. Fitosanitāro pasākumu noteikšana
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
III. Eiropas Komisijas un Eiropas Savienības dalībvalstu informēšana
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
IV. Noslēguma jautājumi
26. punkts
27. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Organisma noteikšana kartupeļu bumbuļos un augos
2. pielikums.
Barotnes organisma izolācijai un audzēšanai
3. pielikums.
Buferšķīdumi testu procedūrām
4. pielikums.
Inficēšanās līmeņa noteikšana ar IF un FISH testu
5. pielikums.
Validēts PCR protokols un reaģenti
6. pielikums.
Validētie FISH testa reaģenti
7. pielikums.
Baklažānu kultūra
8. pielikums.
Pozitīvo un negatīvo kontroltestu sagatavošana svarīgākajiem skrīninga testiem PCR vai IF vai FISH