UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
II. Fitosanitāro pasākumu noteikšana
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
III. Eiropas Komisijas un Eiropas Savienības dalībvalstu informēšana
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
IV. Noslēguma jautājums
28. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Kartupeļu bumbuļu parauga ņemšana un organisma noteikšana un identifikācija tajos
2. pielikums.
Organisma noteikšana un identifikācija kartupeļu, tomātu vai citos saimniekaugu paraugos
3. pielikums.
Organisma noteikšana un identifikācija ūdenī
4. pielikums.
Organisma noteikšana un identifikācija augsnē
5. pielikums.
Barotnes organisma izolācijai un audzēšanai
6. pielikums.
Buferšķīdumi testu procedūrām
7. pielikums.
Inficēšanās līmeņa noteikšana ar IF un FISH testiem
8. pielikums.
Validēts PCR protokols un reaģenti
9. pielikums.
Validētie reaģenti FISH testam
10. pielikums.
Tomātu un baklažānu augu kultūra