UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
II. Kvalitātes, klasifikācijas un marķējuma prasības
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
III. Prasības pārtikas kazeīnu un kazeinātu paraugu ņemšanai
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
22. punkts
IV. Pārtikas kazeīnu un kazeinātu paraugu sagatavošana ķīmiskajai analīzei
23. punkts
24. punkts
25. punkts
26. punkts
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
V. Noslēguma jautājums
36. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Pārtikas kazeīnu un kazeinātu kvalitātes un klasifikācijas rādītāji
2. pielikums.
Pārtikas kazeīnu un pārtikas kazeinātu organoleptiskās īpašības
3. pielikums.
Paraugu ņemšanas prasības pārtikas kazeīnu un kazeinātu ķīmiskajām analīzēm
4. pielikums.
Pārtikas kazeīnu un kazeinātu ķīmiskās analīzes metodes