Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr.94

Rīgā 2001.gada 14.februārī (prot. Nr.7, 26.§)

Par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienību un ārvalstu bruņoto spēku vienību kopējām militārajām mācībām Latvijas Republikas teritorijā 2001.gadā

1. Pamatojoties uz likuma "Latvijas Nacionālo bruņoto spēku piedalīšanās starptautiskajās operācijās" 9.pantu, likuma "Ārvalstu bruņoto spēku statuss Latvijas Republikā" 2.pantu un likumu "Par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalstu un valstu, kas piedalās programmā "Partnerattiecības - mieram", līgumu par to bruņoto spēku statusu un šā līguma protokolu", Aizsardzības ministrijai 2001.gadā rīkot Latvijas Nacionālo bruņoto spēku un ārvalstu bruņoto spēku vienību kopējās militārās mācības " AMBER SEA " Latvijas Republikas teritorijā.

2. Pamatojoties uz likuma "Latvijas Nacionālo bruņoto spēku piedalīšanās starptautiskajās operācijās" 9.pantu, likuma "Ārvalstu bruņoto spēku statuss Latvijas Republikā" 2.pantu un likumu "Par Igaunijas Republikas valdības, Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības vienošanos par Baltijas Aizsardzības koledžu", Aizsardzības ministrijai 2001.gadā rīkot Baltijas Aizsardzības koledžas militārās mācības Latvijas Republikas teritorijā.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Aizsardzības ministra vietā - tieslietu ministre I.Labucka

Rīkojums stājas spēkā ar 2001.gada 14.februāri.

14.02.2001