Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 660

Rīgā 2021. gada 17. septembrī (prot. Nr. 61 32. §)

Par Valsts robežsardzes amatpersonas ar speciālo dienesta pakāpi dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

1. Pamatojoties uz Robežsardzes likuma 12. panta trešo daļu un ievērojot Ministru kabineta 2007. gada 22. maija noteikumu Nr. 340 "Kārtība, kādā Valsts robežsardzes, Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm nosūta dalībai starptautiskajās misijās un operācijās, un dalības finansēšanas kārtība" 8. punktu, pagarināt dalības laiku Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) līdz 2021. gada 16. decembrim Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Starptautiskās sadarbības pārvaldes Starptautiskās sadarbības un protokola nodaļas sakaru virsniekam pulkvedim Raitim Tilikam (nosūtīts dalībai Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), pamatojoties uz Ministru kabineta 2018. gada 12. septembra rīkojumu Nr. 429 "Par Valsts robežsardzes amatpersonas ar speciālo dienesta pakāpi dalību Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem""; dalības laiks pagarināts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2019. gada 14. augusta rīkojumu Nr. 395 "Par Valsts robežsardzes amatpersonas ar speciālo dienesta pakāpi dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"" un Ministru kabineta 2020. gada 16. augusta rīkojumu Nr. 461 "Par Valsts policijas un Valsts robežsardzes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"").

2. Noteikt šā rīkojuma 1. punktā minētajai Valsts robežsardzes amatpersonai ar speciālo dienesta pakāpi koeficientu 1,4 piemaksas aprēķināšanai.

3. Lai nodrošinātu šā rīkojuma 1. punktā minētās Valsts robežsardzes amatpersonas ar speciālo dienesta pakāpi dalību Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), Finanšu ministrijai no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt Iekšlietu ministrijai (Valsts robežsardzei) 2021. gadā 11 528 euro.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Iekšlietu ministre M. Golubeva

17.09.2021