Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 600

Rīgā 2015. gada 30. septembrī (prot. Nr. 51 16. §)

Par valsts nekustamā īpašuma Zvīņu ielā 1, Jūrmalā, nodošanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā

1. Finanšu ministrijai nodot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā nekustamo īpašumu (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 1300 025 0302) - zemes vienību 2080 m2 platībā (zemes vienības kadastra apzīmējums 1300 025 0302) - Zvīņu ielā 1, Jūrmalā, kas ierakstīts zemesgrāmatā uz valsts vārda Finanšu ministrijas personā.

2. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai pārņemt no Finanšu ministrijas šā rīkojuma 1. punktā minēto valsts nekustamo īpašumu un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ierakstīt zemesgrāmatā uz valsts vārda Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas personā.

3. Finanšu ministrijai, nododot šā rīkojuma 1. punktā minēto valsts nekustamo īpašumu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā, nodrošināt, ka nekustamais īpašums, kā arī tam piegulošā teritorija (kuras uzturēšanas pienākums ir šā rīkojuma 1. punktā minētā nekustamā īpašuma īpašniekam) ir sakārtota atbilstoši pašvaldības saistošo noteikumu prasībām par namu un to teritoriju un būvju uzturēšanu.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

Finanšu ministrs Jānis Reirs

30.09.2015