Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Rīgas domes lēmums Nr.308

Rīgā 2009.gada 29.septembrī (prot. Nr.11, 19.§)

Par Ķemerejas ielas un Osvalda Tīlmaņa ielas nosaukumu piešķiršanu un Mazās Jaunavu ielas nosaukumu atjaunošanu, kā arī grozījumiem Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536

 

Pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 21.panta pirmās daļas 20.punktu, kā arī ņemot vērā Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Rīgas vietvārdu un pilsētvides objektu nosaukumu komisijas 02.06.2009. lēmumu (sēdes prot. Nr.2, 1.punkts), Rīgas dome nolemj:

1. Piešķirt ielām, kas atrodas kvartālā starp Jaunielu, Mazo Jaunielu un Kaļķu ielu, šādus nosaukumus: Ķemerejas iela, Osvalda Tīlmaņa iela.

2. Atjaunot Mazās Jaunavu ielas nosaukumu posmā starp Mazo Monētu ielu un Tirgoņu ielu.

3. Izdarīt grozījumus ar Rīgas domes 03.02.1998. lēmumu Nr.5536 apstiprinātajā Rīgas ielu alfabētiskajā sarakstā un minētā lēmuma pielikumā "Rīgas ielu alfabētiskajā sarakstā minēto ielu sadalījums atbilstoši Rīgas priekšpilsētu (rajonu) izpilddirekciju administratīvajām teritorijām", papildinot Rīgas ielu alfabētisko sarakstu un Rīgas Centra rajona ielu sarakstu ar Ķemerejas ielas un Osvalda Tīlmaņa ielas nosaukumiem atbilstoši alfabētam.

4. Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Rīgas ĢeoMetrs" vienas nedēļas laikā pēc lēmuma pieņemšanas iekļaut Ķemerejas ielas, Osvalda Tīlmaņa ielas un Mazās Jaunavu ielas nosaukumus ielu sarakstos, plānos un pilsētas kartē.

5. Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļai nodrošināt lēmuma publicēšanu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un Rīgas pašvaldības portālā www.riga.lv.

6. Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments ir atbildīgs par lēmuma izpildi.

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs

Rīgā 2009.gada 1.oktobrī

02.10.2009