Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.305

Rīgā 2004.gada 12.maijā (prot. Nr.27, 8.§)

Par Šengenas konvencijas finanšu programmas (Schengen Facility) atbildīgajām iestādēm

 

Lai nodrošinātu Eiropas Komisijas 2004.gada 5.februāra lēmuma (C(2004)248) par Šengenas konvencijas finanšu programmas (Schengen Facility) (turpmāk - programma) vadību un uzraudzību nosacījumu izpildi:

1. Noteikt, ka Iekšlietu ministrija ir programmas izpildi koordinējošā iestāde.

2. Noteikt, ka Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir programmas ieviešanas iestāde.

3. Noteikt, ka Valsts kase ir programmas maksājumu iestāde.

4. Noteikt Valsts robežsardzi, Valsts policiju, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi, Iekšlietu ministrijas Informācijas centru, Ārlietu ministriju un Valsts ieņēmumu dienestu par programmas finansējuma saņēmējiem.

5. Iekšlietu ministrijai:

5.1. sadarbībā ar Finanšu ministriju izstrādāt un iekšlietu ministram līdz 2004.gada 18.maijam iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā programmas finanšu līdzekļu apgūšanas indikatīvo pasākumu ieviešanas plānu;

5.2. sadarbībā ar Finanšu ministriju izstrādāt un iekšlietu ministram līdz 2004.gada 18.maijam iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā instrukcijas projektu par kārtību, kādā tiek nodrošināta programmas vadības, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas sistēmas darbība;

5.3. līdz 2004.gada 31.maijam iesniegt Eiropas Komisijā programmas finanšu līdzekļu apgūšanas indikatīvo pasākumu ieviešanas plānu.

Ministru prezidents I.Emsis

Iekšlietu ministrs Ē.Jēkabsons

12.05.2004