Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr. 203

Rīgā 2003. gada 16. jūnijā

Par riteņtraktoru atbilstības novērtēšanu un reģistrāciju

Sakarā ar Ministru kabineta 2003. gada 13. maija noteikumu Nr. 252 "Lauksaimniecībā vai mežsaimniecībā izmantojamo riteņtraktoru un to sastāvdaļu atbilstības novērtēšanas noteikumi" spēkā stāšanos un lai novērstu iespējamos pārtraukumus riteņtraktoru reģistrācijā un nodrošinātu riteņtraktoru tirdzniecību, uzdodu:

1. Valsts bezpeļņas organizācijai sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Lauksaimniecības tehnikas sertifikācijas un testēšanas centrs" uzsākt pagaidu riteņtraktoru atbilstības novērtēšanu saskaņā ar Ministru kabineta 2003. gada 13. maija noteikumiem Nr. 252 "Lauksaimniecībā vai mežsaimniecībā izmantojamo riteņtraktoru un to sastāvdaļu atbilstības novērtēšanas noteikumi" līdz savas kompetences apliecināšanai šajā sfērā Latvijas Nacionālajā akreditācijas birojā un saskaņā ar likuma "Par atbilstības novērtēšanu" 6. panta prasībām Ministru kabineta pilnvarojuma iegūšanai, bet ne vēlāk kā līdz š. g. 31. decembrim.

2. Valsts bezpeļņas organizācijai "Valsts tehniskās uzraudzības inspekcija", sabiedrībai ar ierobežotu atbildību līdz š. g. 30. jūnijam riteņtraktoru reģistrāciju veikt, nepieprasot uzrādīt atbilstības novērtēšanas sertifikātu vai tā kopiju.

Zemkopības ministrs M.Roze

Valsts sekretāre L.Straujuma

16.06.2003