Darbības ar dokumentu

Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 LATVIJAS REPUBLIKAS AUGSTĀKĀS PADOMES LĒMUMS

Par Latvijas Republikas likuma «Par grozījumiem Latvijas Republikas likumā «Par Latvijas Republikas tautas deputāta statusu»» spēkā stāšanās laiku un kārtību

Latvijas Republikas Augstākā Padome nolemj:

1. Noteikt, ka Latvijas Republikas likums «Par grozījumiem Latvijas Republikas likumā «Par Latvijas Republikas tautas deputāta statusu»» stājas spēkā ar tā pieņemšanas dienu.

2. Noteikt, ka Latvijas Republikas likuma «Par Latvijas Republikas tautas deputāta statusu» 4. pantā minētā ienākumu deklarācija jāiesniedz 1993. gada janvārī, uzrādot tajā 1992. gada otrā pusgada ienākumus.

Ne vēlāk kā desmitajā dienā pēc kārtējās Augstākās Padomes sesijas atklāšanas deputātam likumā paredzētajā kārtībā jāiesniedz ziņas par viņam piederošo īpašumu (kapitāla daļām) uzņēmējsabiedrībās un uzņēmumos un jāpaziņo, kādus amatus viņš ieņem citās valsts un pašvaldību iestādēs, kā arī sabiedriskajās organizācijās un uzņēmējsabiedrībās.

3. Noteikt, ka Latvijas Republikas likuma «Par Latvijas Republikas tautas deputāta statusu» 5. panta 5. apakšpunkts piemērojams par darbībām, kas veiktas pēc Latvijas Republikas Satversmes darbības atjaunošanas 1990. gada 4. maijā, citu likumu vai Augstākās Padomes lēmumu stāšanās spēkā.

4. Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas dienu.

Latvijas Republikas Augstākās Padomes priekšsēdētājs A. GORBUNOVS

Latvijas Republikas Augstākās Padomes sekretārs I. DAUDIŠS

Rīgā 1992. gada 30. jūnijā

30.06.1992