Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:

Par grozījumiem Nolīgumā starp Latvijas Republikas valdību un Igaunijas Republikas valdību par valsts robežas šķērsošanas vietām

1.pants. Grozījumi 1996.gada 10.jūlijā Rīgā parakstītajā Nolīgumā starp Latvijas Republikas valdību un Igaunijas Republikas valdību par valsts robežas šķērsošanas vietām (Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 1996, 20.nr.) (turpmāk - grozījumi) ar šo likumu tiek pieņemti un apstiprināti. 

2.pants. Grozījumi tiek izdarīti, veicot diplomātisko notu apmaiņu saskaņā ar šā likuma 1.pantā minētā nolīguma 10.panta otro daļu. 

3.pants. Ārlietu ministrija nosūta Igaunijas Republikai diplomātisko notu, ar kuru apstiprina Latvijas Republikas piekrišanu:

papildināt šā likuma 1.pantā minētā nolīguma 1.pantu ar otro daļu šādā redakcijā:

"Šā panta pirmajā daļā minētās personas pārvietojas un tām piederošie vai to rīcībā esošie transporta līdzekļi ar reģistrācijas masu līdz 3500 kilogramiem tiek pārvesti pāri valsts robežai (bez precēm, kas pakļaujamas muitas procedūrai) tās pārejas punktā:

Valka-1 - Valga-3.";

izslēgt 2.pantā vārdus un skaitļus "Valka-1 - Valga-3". 

4.pants. Likums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā izsludināšanas. 

5.pants. Grozījumi stājas spēkā dienā, kad ir saņemts pēdējais paziņojums par nepieciešamo iekšējo procedūru izpildi, un Ārlietu ministrija par to paziņo laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Likums Saeimā pieņemts 2003.gada 13.februārī.

 

Valsts prezidente V.Vīķe-Freiberga

Rīgā 2003.gada 28.februārī

01.03.2003