Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.69

Rīgā 2003.gada 4.februārī (prot. Nr.6, 7.§)

Par valstij piederošo akciju sabiedrības "Baltic Pulp" kapitāla daļu pārdošanu

1. Saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām" 118.panta pirmo daļu pārdot valstij piederošās kapitāla daļas - 33 % no kopējā akciju skaita - akciju sabiedrībā "Baltic Pulp".

2. Noteikt, ka valstij piederošo akciju sabiedrības "Baltic Pulp" akciju pārdošanas cena nedrīkst būt zemāka par to nominālvērtību un maksājumi par objektu izdarāmi vienīgi latos.

3. Zemkopības ministrijai sagatavot un zemkopības ministram iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā priekšlikumus par valstij piederošo akciju sabiedrības "Baltic Pulp" kapitāla daļu pārdošanas nosacījumiem.

4. Darba grupai sarunām ar celulozes rūpnīcas potenciālajiem investoriem līdz valstij piederošo akciju sabiedrības "Baltic Pulp" kapitāla daļu pārdošanai sagatavot un Ministru prezidenta biedram (darba grupas vadītājam) iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā priekšlikumus par nepieciešamajiem grozījumiem akciju sabiedrības "Baltic Pulp" akcionāru līgumā un par jautājumiem, kas saistīti ar izstāšanos no minētā akcionāru līguma.

Ministru prezidents E.Repše

Zemkopības ministrs M.Roze

04.02.2003