Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 527

Rīgā 2020. gada 16. septembrī (prot. Nr. 54 21. §)

Par pirmtiesību izmantošanu un bezmantinieka mantas - nekustamā īpašuma Celtnieku ielā 24-8, Ānē, Cenu pagastā, Ozolnieku novadā, - pārņemšanu valsts īpašumā un tā nodošanu Ozolnieku novada pašvaldības īpašumā

1. Saskaņā ar Publiskas personas mantas atsavināšanas likuma 5. panta desmito daļu izmantot pirmtiesības un pārņemt valsts īpašumā par bezmantinieka mantu atzīto nekustamo īpašumu (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 5444 900 0690) - dzīvokļa īpašumu un 183/6591 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemes - Celtnieku ielā 24-8, Ānē, Cenu pagastā, Ozolnieku novadā (turpmāk - nekustamais īpašums), un nodot to Ozolnieku novada pašvaldības īpašumā.

2. Ozolnieku novada pašvaldībai, ievērojot Publiskas personas mantas atsavināšanas likuma 5. panta desmito daļu, iemaksāt no pašvaldības budžeta līdzekļiem zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā naudas līdzekļus nekustamā īpašuma novērtējuma apmērā.

3. Ozolnieku novada pašvaldībai nekustamo īpašumu izmantot pašvaldības autonomo funkciju īstenošanai saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 15. panta pirmo daļu.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs J. Pūce

16.09.2020