Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru prezidenta rīkojums Nr.234

Rīgā 2014.gada 20.jūnijā

Par darba grupu ziņojuma par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbību izvērtēšanai

1. Lai izvērtētu ziņojumu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbību, pamatojoties uz Ministru kabineta 2005. gada 22. marta noteikumu Nr. 201 "Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja nolikums" 1. punktu, izveidot darba grupu šādā sastāvā:

Darba grupas vadītāja

I. Pētersone-Godmane ‒ Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre

Darba grupas locekļi:

R. Kronbergs ‒ Tieslietu ministrijas valsts sekretārs

S. Līce ‒ Valsts kancelejas Juridiskā departamenta vadītāja vietniece

A. Pormalis ‒ Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta prokurors

J. Reiniks ‒ Drošības policijas priekšnieks

2. Darba grupai izvērtēt ziņojumu, kas sagatavots saskaņā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 4. panta trešās daļas 14. punktu un Ministru kabineta 2005. gada 22. marta noteikumu Nr. 201 "Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja nolikums" 13. punktu. Darba grupas vadītājam divu nedēļu laikā pēc tam, kad minētais ziņojums noteiktā kārtībā iesniegts izskatīšanai Ministru kabinetā, sagatavot izvērtējumu par ziņojumā ietvertajiem jautājumiem, tajā iekļaujot attiecīgus priekšlikumus, ja tādi ir nepieciešami, un iesniegt to Ministru prezidentam.

3. Darba grupas vadītājs, ja nepieciešams, var pieaicināt dalībai darba grupā citus speciālistus un ekspertus, kā arī pieprasīt no citām valsts pārvaldes institūcijām darbam nepieciešamo informāciju.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

20.06.2014