Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.1449

Rīgā 2009.gada 15.decembrī (prot. Nr.88 52.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 6.janvāra noteikumos Nr.10 "Noteikumi par valsts statistikas pārskatiem veselības aprūpes jomā"

Izdoti saskaņā ar Valsts statistikas likuma 4.panta otro daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2009.gada 6.janvāra noteikumos Nr.10 "Noteikumi par valsts statistikas pārskatiem veselības aprūpes jomā" (Latvijas Vēstnesis, 2009, 5.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt noteikumu tekstā:

1.1. vārdus "Veselības statistikas un medicīnas tehnoloģiju valsts aģentūra" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Veselības ekonomikas centrs" (attiecīgā locījumā);

1.2. vārdus "Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Veselības norēķinu centrs" (attiecīgā locījumā);

1.3. vārdus "valsts aģentūra "Sabiedrības veselības aģentūra"" ar vārdiem "valsts aģentūra "Latvijas Infektoloģijas centrs"".

2. Izteikt 6.punkta ievaddaļu šādā redakcijā:

"6. Veselības ekonomikas centrs apkopo informāciju, kas ir pieejama ar noteiktām slimībām slimojošu pacientu reģistrā, Veselības inspekcijas ārstniecības personu un ārstniecības atbalsta personu reģistrā un Veselības norēķinu centra vadības informācijas sistēmā, kas nodrošina veselības aprūpes norēķinus, un katru gadu līdz 15.aprīlim sagatavo valsts statistikas pārskatus par iepriekšējo gadu:".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Veselības ministre B.Rozentāle

22.12.2009