UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
1. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
2. Zaļā publiskā iepirkuma kritēriju piemērošana pārtikas produktu piegādes iepirkumiem
2.1. Pārtikas produktu piegādes iepirkuma dalīšana daļās
5. punkts
6. punkts
7. punkts
2.2. Prasības pārtikas produktu piegādātājiem
8. punkts
9. punkts
2.3. Tehniskās specifikācijas sagatavošana un tajā iekļaujamās prasības
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
2.4. Tehniskajam piedāvājumam nosakāmās prasības un pasūtītāja prasību pārbaude
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
2.5. Piedāvājumu izvēles kritēriji
21. punkts
22. punkts
23. punkts
24. punkts
25. punkts
2.6. Publiskajā piegādes līgumā ietveramās prasības
26. punkts
3. Zaļā publiskā iepirkuma principu piemērošana ēdināšanas pakalpojumu iepirkumiem
3.1. Tehniskās specifikācijas sagatavošana un tajā iekļaujamās prasības
27. punkts
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
40. punkts
41. punkts
3.2. Tehniskajam piedāvājumam nosakāmās prasības un pasūtītāja noteikto prasību pārbaude
42. punkts
43. punkts
3.3. Piedāvājumu izvēles kritēriji
44. punkts
45. punkts
3.4. Publiskā pakalpojuma līgumā ietveramās prasības
46. punkts
47. punkts
4. Noslēguma jautājums
48. punkts