Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta noteikumi Nr. 470

Rīgā 2018. gada 7. augustā (prot. Nr. 37 21. §)

Grozījums Ministru kabineta 2012. gada 22. maija noteikumos Nr. 353 "Ārstniecības iestādēs radušos atkritumu apsaimniekošanas prasības"

Izdoti saskaņā ar Atkritumu apsaimniekošanas likuma
6. panta 6. punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2012. gada 22. maija noteikumos Nr. 353 "Ārstniecības iestādēs radušos atkritumu apsaimniekošanas prasības" (Latvijas Vēstnesis, 2012, 81. nr.) grozījumu un izteikt 54. punktu šādā redakcijā:

"54. Šo noteikumu 53. punktā minēto atkritumu paraugu ņemšanu un atbilstības pārbaudi veic laboratorijas, kuras ir akreditētas nacionālajā akreditācijas institūcijā saskaņā ar normatīvajiem aktiem par atbilstības novērtēšanas institūciju novērtēšanu, akreditāciju un uzraudzību, vai laboratorijas un institūcijas, kam attiecīgās Eiropas Savienības dalībvalsts, Eiropas Ekonomikas zonas valsts, Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas vai Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas dalībvalsts kompetentās institūcijas atbilstoši Eiropas Savienības dalībvalstīs noteiktajām normām ir izsniegušas apliecinājumu vai apstiprinājumu, ka pētījumi ir veikti un tiek uzraudzīti atbilstoši labas laboratorijas prakses prasībām."

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards

11.08.2018