Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.204

Rīgā 2013.gada 16.aprīlī (prot. Nr.20 20.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 22.decembra noteikumos Nr.1081 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Arodapmācības un informācijas pasākumi" aktivitātē "Arodapmācības""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un
lauku attīstības likuma 5.panta ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2008.gada 22.decembra noteikumos Nr.1081 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Arodapmācības un informācijas pasākumi" aktivitātē "Arodapmācības"" (Latvijas Vēstnesis, 2008, 201.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 6.punktā vārdus "Eiropas Kopienas Dibināšanas līguma" ar vārdiem "Līguma par Eiropas Savienības darbību".

2. Izteikt 7.punktu šādā redakcijā:

"7. Atbalsta pretendenta pieteikšanās, projekta iesniegumu vērtēšanas un atlases, lēmuma pieņemšanas un paziņošanas, projektu īstenošanas, publiskā finansējuma pieprasīšanas un saņemšanas nosacījumus nosaka normatīvie akti par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtību lauku un zivsaimniecības attīstībai."

3. Aizstāt 8.3.apakšpunktā vārdus "Eiropas Kopienas Dibināšanas līguma" ar vārdiem "Līguma par Eiropas Savienības darbību".

4. Svītrot 11.punktu.

5. Izteikt 15.punktu šādā redakcijā:

"15. Lai pieteiktos atbalstam, atbalsta pretendents Lauku atbalsta dienestā personīgi vai elektroniska dokumenta formā saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu izstrādāšanu, noformēšanu, glabāšanu un apriti iesniedz:

15.1. projekta iesniegumu (1.pielikums) un atbalsta pretendenta deklarāciju saskaņā ar normatīvajiem aktiem par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanu lauku un zivsaimniecības attīstībai;

15.2. aptaujāto pakalpojuma sniedzēju piedāvātās konkrētās iegādes vai pakalpojuma salīdzinājuma aprakstu, kā arī noteiktās cenas objektivitāti apliecinošu informāciju;

15.3. lektora izglītības un tālākizglītības dokumenta kopiju;

15.4. lektora dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae);

15.5. tehnikas nomas līgumu, ja atbalsta pretendents mācību norisei nomā lauksaimniecības vai mežsaimniecības tehniku;

15.6. organizatora ielūgumu vai apstiprinājumu par gatavību nodrošināt praktiskās nodarbības, ja praktiskās nodarbības notiek ārvalstīs;

15.7. dokumentu, kas pierāda naudas līdzekļu pieejamību projekta īstenošanai."

6. Papildināt III nodaļu ar 15.1 punktu šādā redakcijā:

"15.1 Lauku atbalsta dienests Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā un termiņā saņem no Valsts ieņēmumu dienesta informāciju, kas apliecina, ka atbalsta pretendentam nav nodokļu un valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu."

7. Izteikt 19.punktu šādā redakcijā:

"19. Ja vairāki projekti ieguvuši vienādu punktu skaitu, priekšroku dod atbalsta pretendentam, kas norādījis zemākās attiecināmās izmaksas par vienu mācību stundu."

8. Svītrot 20.punktu.

9. Papildināt noteikumus ar 20.1 punktu šādā redakcijā:

"20.1 Mācību tēmas apstiprina Zemkopības ministrija."

10. Izteikt 24.punktu šādā redakcijā:

"24. Ja vairāki projekti ieguvuši vienādu punktu skaitu, priekšroku dod atbalsta pretendentam, kas norādījis zemākas attiecināmās izmaksas par vienu mācību stundu."

11. Izteikt 27.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"27.4. esošo būvju uzturēšanas izmaksas;".

12. Svītrot 27.10.apakšpunktu.

13. Svītrot 1.pielikuma D.1.daļas 1.punktā vārdus "un elektroniskā versija".

14. Izteikt 1.pielikuma D.1.daļas 2.punktu šādā redakcijā:

"2 Aptaujāto pakalpojuma sniedzēju piedāvātās konkrētās iegādes vai pakalpojuma salīdzinājuma apraksts, kā arī noteiktās cenas objektivitāti apliecinoša informācija oriģināli              

"

15. Svītrot 1.pielikuma D.1.daļas 7.punktu.

16. Svītrot 1.pielikuma E daļu.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Zemkopības ministre L.Straujuma

01.05.2013