Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:

Grozījumi likumā "Par Latvijas Republikas dalību Kioto protokola elastīgajos mehānismos"

Izdarīt likumā "Par Latvijas Republikas dalību Kioto protokola elastīgajos mehānismos" (Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 2008, 1.nr.; Latvijas Vēstnesis, 2010, 27.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt visā likumā vārdus "Vides ministrija" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija" (attiecīgā locījumā), vārdus "vides ministrs" (attiecīgā locījumā) - ar vārdiem "vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs" (attiecīgā locījumā).

2. Papildināt likumu ar 10.1 un 10.2 pantu šādā redakcijā:

"10.1 pants. Lēmumi par projektu apstiprināšanu vai noraidīšanu

(1) Ja projekta iesniedzējs ir privātpersona, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas lēmums par projekta apstiprināšanu vai noraidīšanu ir administratīvais akts.

(2) Ja projekta iesniedzējs ir tiešās vai pastarpinātās pārvaldes iestāde, cita valsts iestāde vai atvasināta publiska persona, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas lēmums par projekta apstiprināšanu vai noraidīšanu ir pārvaldes lēmums.

(3) Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija lēmumu par projekta apstiprināšanu vai noraidīšanu pieņem ne vēlāk kā četru mēnešu laikā no projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām.

10.2 pants. Lēmumu pārsūdzēšana

Šā likuma 10.1 pantā minētos lēmumus var pārsūdzēt tiesā, ja lēmuma adresāts ir šā likuma 10.1 panta pirmajā daļā minētā persona. Lēmuma pārsūdzēšana neaptur tā darbību."

3. Izslēgt 12.panta piektās daļas 1.punktā vārdus "un Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas".

Likums stājas spēkā 2011.gada 1.janvārī.

Likums Saeimā pieņemts 2010.gada 16.decembrī.

Valsts prezidents V.Zatlers

Rīgā 2010.gada 29.decembrī

01.01.2011